tisdag, september 21, 2010

Hellre SD i Riksdagen än ett odemokratiskt land

SD är konsekvensen av ett oansvarigt och ganska fegt integrationspolitik, men de tog sig till riksdagen genom en demokratisk process och det måste vi acceptera och respektera.


Nu är det lätt att bli efterklok, nu hör man i varenda hörna att man borde ha gjort något, att man borde ha lyssnat på dem och inte ignorerat dem som man gjorde. Däremot är detta inte den stora frågan utan hur vi kan göra för att detta inte händer igen, och hur vi gör för att Sverige tar migrations- och integrationsfrågor på allvar.

Ingen vill ta på sig ansvaret. Många säger ”jag röstade inte på dem”, men det räcker inte. Den största majoriteten röstade inte på dem, samtidigt som den största majoriteten blundade och trodde att genom att ignorera ett parti som, trots allt representerar en minoritet av missnöjda medborgare, tog på sig frågan och drev den som ingen annan.

Jag lever hellre i ett demokratiskt land där även ett främlingsfientligt parti tar sig till Riksdagen än att leva i ett odemokratiskt land.

Jag önskar att på samma demokratiska sätt kan vi rösta ut dem när det är dags, men detta kommer inte att ske genom protester, demonstrationer eller efterkloka ord om hur vi borde ha gjort, utan genom att ta integrationsfrågor på allvar och i detta har vi alla ansvar, politiker som icke politiker, invandrare som svenskar, framför alla invandrare som inte vågar höja röster och säga sitt, för det är vi som vet bäst hur det egentligen är, för ingen ombud kan representera mig bättre än mig själv.

Leva Sverige, Leva demokratin!

Läs relaterade artiklar här, här, här, här, här, här, här, här och här, här, här
#Val2010
#Alliansen
#moderaterna

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller fullständigt med, vi har demokrati så tycker dom andra partierna tar SD på ett fel sett. Bättre att debattera och prata ut om saken som vuxna människor. För de är inte SD som skapar kaos de är dom andra som gör det för tillfället.

Anonym sa...

Nu är det krig, och nu blir det motåtgärd.
Man publicerar bara en mängd nya listor med alla möjliga människor både sossar moderater miljöovänner å liknande och säger att man hackat SD på nytt, och att dessa olika människor har sökt intresse och medlemskap och sedan får ni skylla er själva om ni råkar vara med på någon av alla dessa listor.
Demokrati kan komma från flera håll, och nu är det vår tur !
Ett tips: Känner du igen någon som varit på alla dessa demonstrationer mot SD, så ta med denna/dessa personerna på din lista, det kommer jag att göra.

Anonym sa...

Jag har många år bott i invandrartäta områden och vet att många av dem inte är några dunungar. Om de etablerade partierna gjort något för att luckra upp denna i många fall hatfyllda gettobildning som utan några som helst konsekvenser får kalla svenska barn för horor och bögar, som får både våldta och råna medan Mona de etablerade står handfallna och ursäktande. Det gör detta för att de är så fattiga och så utanför.

Det finns många svenskar som får betydligt mindre än många invandrare. Det finns svenska pensionärer som får leva på 6000 i månaden, de anpassar sitt liv efter det, mindre lägenheter etc. Det talar ingen om.

Alla vet, hur mycket man än blundar att detta massiva hat från vänstern och från vissa invandrargrupper kommer att leda till att man mördar Jimmy Åkesson, eller åtminstone försöker.

Jag röstade på SD denna gång för jag anser att den oerhört höga invandringen är ett problem sin aldrig kommer att upphöra. DEt kommer att växa. Det gör mig till en vedervärdig typ som ska hängas ut och kanske också mördas.

Hur kan så mycket hat finnas för en annan åsikt??? Jo, för att det får näring från de så kallade etablerade som hurra på om än i tysthet. De bor sällan i invandrartäta områden, åker inte t-bana.

carlh sa...

Varför är det så få som förstår, är då alla dessa människor ointelligenta eller har dom bara svårt att fatta?
Kan dom inte se? Kan dom inte läsa? Hur lever dom sin vardag? Vad som händer i Sverige nu är ju ingen nyhet.

Anonym sa...

Det är tyvärr för få som har samma argumentationer angående demokratiskt system.
Det är skönt att veta att det inte saknas sådana som du.

@ Anonym sa... 10:01 fm
Med din kommentar kan man direkt konstatera att du är definitivt ingen vän av den demokratiska systemet.
”Nu är det krig, och nu blir det motåtgärder.” Det är endast en sort av demokrati – folkets.
Du skriver ”… och nu är det vår tur!”?! Har du glömt att gå till vallokalen?
Med din ”Ett tips: Känner du…” är du DEFINITIVT inte bättre än SverigeDemokraterna!

@ Anonym sa... 10:16 fm
Det kan endast konstateras att som du säger finns det många svenskar som får betydligt mindre än många invandrare.
Invandrarens fatigdom uppmärksammas mer, särkskild från dessa getton i Malmö eller Stockholm.
Det är skönt att inse att trots allt finns några som känner till sådana pensionärer som får leva på 6000 kr i månaden.
Vi anpassar livet efter plånbuken.
Det talar ingen om eftersom vi bråkar för lite om vår situation!
De etablerade politiska grupper anser att vi är bara till last.

Du har rätt att många av så kallade etablerade politiker har inte vågat vistas i invandrartäta områden, eller åka med bussen/t-banan. Därför har de inte set sanningen om invandrargetton i vitögat!

Jag röstade INTE på Sverigedemokraterna!