fredag, juni 18, 2010

Rödgröna i Lund behöver solsemester


Torsdagen den 17:e juni inleddes budgetfullmäktige 2010 i Lund. Två bilder gavs. Den negativa, pessimistiska och skrämmande från de rödgröna och den mer verkliga och optimistiska från Alliansen.


Som kommunalrådet Mats Helmfrid (m) sa i torsdagens debatt

”Om det är så eländigt i Lund som oppositionen beskriver det – varför vill då så många flytta hit? ”
Problemet med de rödgröna är att i brist på egna bra förslag försöker dem svartmåla allt det Alliansen har åstadkommit under mandatperioden.

Jag vet inte varifrån de rödgröna hämtar sina uppgifter, men när jag med andra moderater knackade dörrar hos väljarna i Lund, var det få som inte var nöjda med det som Alliansen har gjort. När det gäller skolor var det bara berömd, förutom en och annan som inte tyckte om maten. När det gäller hemlösheten hörde vi inte något alls, förutom det som man läser i Sydsvenskan som oftast envisas sig med att visa bara en sida av myntet.


Ärligt talat så tror jag att de rödgröna behöver åka på solsemester, det är kanske den här kalla våren och sommaren som gjort att dem hamnat i en depression som inte låter dem se det positiva som finns i vår kommun och det fantastiska jobbet som Alliansen har gjort under dessa år.

Läs mer här:
http://www.skanskan.se/article/20100617/LUND/706179862/1012/*/*/strid-i-skilda-varldar
http://www.sydsvenskan.se/lund/valet-i-lund/article904474/Skilda-varldar-i-fullmaktige.html

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser att du ändrat layout. Svart som natten, är det de regniga dagarna som påverkat dig? Du kanske behöver en solsemester själv? :)

Mattias Horrdin

Edith Escobar sa...

Intressant kommentar