torsdag, februari 17, 2011

al-Qaida hotar med terrordåd I Sverige

Drygt två månader efter att självmordbombaren sprängde sig i centrala Stockholm varnar nätpublikationen Inspire, med kopplingar till al-qaida, med nya terrordåd mot sverige, enligt Svenska Dagbladet.


” det kan vara en impuls för individer som redan gått över gränsen mellan ord och handling", säger Säpos Malena rember till tidningen.

”Det är på tiden att Sveriges regering tänker över sin position mot islam och muslimerna innan mujaheddin slår till igen”, varnar tidskriften Inspire som finns på nätet.

”Svenskarna verkar ha föresatt sig att visa sin motvilja mot muslimer och är ivriga att gå med i det förbund av nationer som är fientliga mot islam och muslimer. Den här operationen kan tjäna som en påminnelse för Sveriges regering och dess folk att ompröva sin inställning innan deras lista av brott mot oss blir alltför lång och det blir för sent”. Skriver Inspire

Skall man nu börja leva i ren paranoia? Ska man låtsas som ingenting?

I vilket fall som helst kan jag inte låta bli att titta lite extra på var folk sina ryggsäckar när jag sitter på tåget eller väntar på stationen.

Hoppas att man tar detta på alvar och att man inte låtsas om att ingen kan röra lilla Sverige.

Läs om detta här, här, här

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar