onsdag, maj 05, 2010

Vad vill de rödgröna egentligen?

SvD skriver att de rödgröna accepterar det centrala i de reformer som regeringen har gjort. Alltså de erkänner och godkänner det som Alliansen har gjort. Det som man har gjort rätt under de senaste fyra åren är även rätt för de kommande åren.

Samtidigt som med deras skuggbudget från i måndags erkänner dem att den borgerliga politiken har fungerat tänker de höja skatter på bensin, avskaffa RUT och ROT, återinföra förmögenhetsskatt och slopa nedsättning av arbetsgivaravgifter.

Hade de rödgröna varit en individ hade jag trott att den människan hade stora personlighetsproblem, någon jag hade haft svårt att lita på och lämna i hennes händer min plånbok.

Låt inte er luras av den där labila rödgröna röran som genom att ”erkänna” regeringens politik vill att man ska tro att det mesta kommer att fortsätta som vanligt, men ger man dem en röst kommer det att innebära färre jobb, högre skatt och adjöss till stabila statsfinanser.

Å andra sidan hade jag önskat att Alliansen kom med nya förslag på vad nästa steg i den välfungerade politiken är istället för att berätta från ett tåg vad man inte tänker göra.

Läs mer här och här

Inga kommentarer: