onsdag, april 17, 2013

Edith is back!

När man bloggar, skickar debattartiklar, underhåller ett par sidor, uppdaterar Facebook och twitter och dessutom har ett vanligt 40-timmars jobb är det lite svårt att hålla sitt urprungliga blogg uppdaterad, men här gör jag ett försök igen!

Även om jag har hållit mig borta från reageramera har jag ändå uppdaterat och tyckt till på andra ställen så här är några länkar om vad jag tyckt den senaste tiden för den som är intresserad. Enjoy!

Börjar med Dagens Invandrare, en blogg som jag skapade och sakta men säkert byggs upp!

Dagens Invandrare är en blogg och sida som har för  Syfte att uppmärksamma historier om invandrare som inte syns i media. 


Vår integration i det Svenska samhället skulle inte vara möjlig utan våra etniska svenska vänner så deras historia får också en röst.

Vi tillsammans är dagens svenska medborgare. Vi vill berätta vilka vi är, ty vi är inte brottslingen, offret eller förövaren som oftast syns i media.

Vi vill även visa för dem som inte kommit in i det svenska samhället att vägen kan vara olika svår, men inte omöjligtLäs här om oss och om våra historier och om våra vänners historier. Vi är dagens invandrare eller bättre sagt, dagens svenska medborgare. 


och några debattartiklar

Debatt En debattartikel om att som homosexuell häpnas jag över att tvingas in i en grupp

Newsmill Debattartikel om att hylla Chavez
Newsmill Debattartikel om invandrarpolitik


Inga kommentarer: