fredag, november 13, 2009

Odemokratisk!

Att tvinga kommuner att ta emot flyktingar, oavsett det handlar om barn eller vuxna är en oerhört odemokratisk handling. Solidariteten skall börja med frihet .Börjar man tvinga dem som inte vill ha flyktingar i sina kommuner kommer främlingsfientligheten att öka ännu mer. Problemet börjar inte med att flyktingsbarn skall placeras i en kommun utan långt innan. Arbetslöshet, kriminalitet och stor okunskap hos både invandrare och svenskar och brist på solidaritet inom rikets gränser har skapat detta problem. Lyssna på vad folk vill. Man bjuder inte hem gäster om man inte har sovplatser, mat eller en trevlig stämning, eller?

Läs artikel om detta Flyktingar till Vällinge

1 kommentar:

Erik sa...

Det är invandrarnas jävla attityder och beteenden som skapat problemet. Överrepresentationen för vissa grupper är rejäl inom brottskategorier som sexualbrott, misshandel, personrån osv osv.
Solidaritet med vad då? Att invandrarna inte lyckas skapa civiliserade samhällen i sina hemländer har jag ingen solidaritet med. Nu är dom här och vårt samhälle är på väg åt precis samma håll. Tyvärr reagerar svenska folket som grodan som kokas ihjäl den försöker heller inte ta sig ur kastrullen eftersom temperaturökningen sker gradvis.